Plaatbewerking

PROVAN is voor u de ideale partner om al uw plaatbewerking aan toe te vertrouwen.

Eén van de grote sterktes van PROVAN is dat wij ons richten op totaalprojecten. Lasersnijden, ponsen, persen, kanten of plooien: PROVAN heeft de juiste technologie in huis of kan zich beroepen op partners voor aanvullende activiteiten.

Door middel van een geavanceerd machinepark en een aanpak van doorgedreven automatisatie kunnen wij u de hoogste kwaliteit in plaatbewerking aanbieden.

Lasersnijden

Lasersnijden

PROVAN maakt gebruik van twee innovatieve lasersnijmachines waarmee onderdelen uit platen perfect gepersonaliseerd kunnen worden. Het plaatlasersnijden gebeurt zeer snel, en met de nodige precisie en betrouwbaarheid. Het is mogelijk om te lasersnijden op toleranties van enkele tienden van millimeters.

Meer info

Kanten-plooien

Kanten-plooien

Provan heeft 3 CNC gestuurde Trumpf kant- en plooimachines in huis, elk met een verschillende perskracht en dus geschikt voor verschillende opdrachten. Machines uit de TruBend Series 5000 combineren innovatieve techniek, nauwkeurigheid en flexibiliteit om de meest verscheidene delen te plooien.

Meer info

Ponsen-persen

Ponsen-persen

Afhankelijk van het product en de vraag van de klant, schakelen we onze pons-nibbel machine in. Door de combinatie van knip-en ponsgereedschappen kan een product op eenvoudige wijze voorzien worden van de nodige gaten. Provan beschikt eveneens over een hydraulische persmachine met 100 ton perskracht voor diverse voorbewerkingsopdrachten zoals dieptrekken of persen.

Meer info

  • Lely
  • Stuv
  • Graco
  • Gymna
  • DAF