Laswerken

Lassen als tweede natuur

PROVAN biedt lasconstructies aan in staal, aluminium of inox. Het PROVAN-team kan jaren ervaring voorleggen voor zowel MIG-, MAG- als TIG-lassen. Snel seriewerk of complex maatwerk: Provan is altijd een brouwbare keuze voor uw laswerken. Zowel halffabrikaten als compleet afgewerkte producten nemen we voor onze rekening. PROVAN werkt al jaren samen met Valk Welding, specialist in lasrobots en lastechniek. Samen gaan we op zoek naar de beste lastechnologie en naar een voortdurende optimalisatie van het lasproductieproces.

Robotlassen

Robotlassen

De nieuwste lasrobottechnologie

PROVAN ziet investeren in de nieuwste lastechniek als een absolute voorwaarde voor het leveren van kwaliteit. De lasrobots van PROVAN laten het bedrijf toe om snel en efficiënt kleinere series te produceren. Een lasrobot is uw garantie voor een foutloze afwerking en voor een constante hoge kwaliteit van de las en van het eindproduct.

Meer info

Manueel lassen

Manueel lassen

Specialisten in laswerk

Naast de verschillende lasrobots, biedt PROVAN ook manuele lasopdrachten aan. Voor stukwerk of voor laswerk dat bepaalde specialisaties vereist kan u beroep doen op onze brede expertise in manueel lassen. Zowel voor MIG/MAG als TIG lassen kan u bij PROVAN terecht. Onder de lassers bevinden zich zowel staal-, inox- als aluminiumspecialisten.

Meer info

  • Lely
  • Stuv
  • Graco
  • Gymna
  • DAF