Laatste nieuws

Nieuwe PROVAN-QRM dag op 29 oktober: winst uit doorlooptijdverkorting

Provan legt dagelijks zijn focus op kortere doorlooptijden.

Minder voorraad, snellere productaanpassingen, algemene kostenreductie…zijn slechts enkele van de vele voordelen van onze Provan-QRM methodiek. Provan bezorgt zijn klanten een concurrentieel voordeel door de corebusiness van zijn klanten aan te vullen met hun kennis, snelheid en flexibiliteit.

Om onze ervaring te delen en toe te lichten hoe de positieve resultaten van onze Provan-QRM methodiek tot stand komen, organiseert Provan op donderdag 29 oktober een nieuwe Provan-QRM dag.

Voor meer informatie kan u rechtstreeks contact opnemen met Provan: info@provan.be


Provan uitgeroepen tot fabriek van de toekomst.

Provan uitgeroepen tot fabriek van de toekomst.

Provan werd uitgeroepen tot één van de eerste vier “Fabrieken van de toekomst” in ons land. Een onderscheiding van technologiefederatie Agoria en Sirris, voor bedrijven die zich het best hebben voorbereid op de toekomst. Fabrieken die fors investeren in de modernisering van hun machines, digitalisering, betrokkenheid van het personeel en ecologie. Hierdoor behoren deze bedrijven internationaal tot de wereldtop.

Het aanzienlijk terugdringen van de doorlooptijden, en een verdrievoudiging van de toegevoegde waarde van het productieproces over de voorbije vijf jaar zijn enkele van de meest opvallende resultaten…

Lees het artikel Bekijk video


  • Lely
  • Stuv
  • Graco
  • Gymna
  • DAF