Profielbewerking

PROVAN is voor u de ideale one-stop-shop voor een waaier aan bewerkingen van buizen, kokers en profielen. Dankzij zijn slimme aanpak met oog op tijdswinst en voortdurende investeringen in de juiste machines garandeert PROVAN u telkens de beste productkwaliteit, de kortste doorlooptijden en dat alles aan de scherpste productprijzen.

PROVAN heeft een doorgedreven totaalaanpak : boren, frezen, zagen of buigen.

Buizenlaser

Buizenlaser

Met de TruLaser Tube 5000 buizenlaser zitten verschillende bewerkingen allemaal samen op één machine. Dat heeft zo zijn voordelen: de bewerkingen kunnen eenvoudiger en dus sneller uitgevoerd worden, en bovendien behaalt deze machine een ongekende nauwkeurigheid. PROVAN is hiermee optimaal op de eisen van de klant voorbereid.

Meer info

Zaagwerk

Zaagwerk

PROVAN beschikt over twee volautomatische en twee halfautomatische zaagmachines. Met deze CNC-gestuurde zaagmachines kan PROVAN u snel en efficiënt bedienen met nauwkeurig en kwalitatief zaagwerk. De zaagmachines van PROVAN kunnen buizen, hoekprofielen, L-profielen en vele andere profielen bewerken.

Meer info

Buigen

Buigen

Buigen van metalen buizen en profielen

PROVAN biedt een uiteenlopend gamma aan van diensten die te maken hebben met buigbewerking. U kunt op ons beroep doen voor het buigen van allerhande metalen buizen en profielen tot verschillende vormen.

Meer info

  • Lely
  • Graco
  • Stuv
  • Gymna
  • DAF